Måltidsplanlegger

Spinatpesto med tortellini Spis grønnsakene sa de, så som enhver “god” ch…

Spinat Pesto med Tortellini Spis grønnsakene sa de, så som ethvert “godt” barn fulgte jeg lett. Desi i meg, inspirert av den koselige Palak Paneer, bastardiserte den italienske pestoen skamløst for å passe mine cravings. Min versjon er gjenskapt med spinat (i stedet for basilikum), solsikkefrø (i stedet for pinjekjerner) og kremost (i stedet for parmesan). Smakte det som en autentisk pesto, definitivt ikke. Males brukte den opp hele posen med trist, visnende spinat som vanskte i kjøleskapet, det gjorde den absolutt! Og hvordan! Så jeg vil stenge butikken og la haterne, hate mens jeg går og sluke grønnsakene mine og føle meg overdrevent fornøyd med meg selv for å spise “sunt”.

Related Articles

Back to top button