Måltidsplanlegger

Sprø riskake med fiskeboller Har sett Reels of Crispy Rice over hele…

Crispy Rice Cake med fiskeboller Har sett Reels of Crispy Rice over hele feeden min. En forferdelig ting når du er glupsk. Alle oppskriftene jeg så brukte sushiris aka klebrig ris som holder formen. Alt jeg hadde var litt rester av ris fra min thailandske takeaway som jeg brukte om til en sprø riskake ved å presse inn i en sirkel og deretter steke i en blanding av olivenolje og sesamolje til den ble gyldenbrun på begge sider. Laget en dipsaus ved å blande vann, soyasaus, riseddik, sesamolje, honning, togarashi (japansk chilikrydder), revet hvitløk og ingefær, hakket hvit del av vårløken og sesamfrø. Tilsatte noen fiskeboller (som var hermetisert) i sausen og lot den marinere litt. Når riskaken var ferdig servert fiskebollene med en sjenerøs dråpe av dipsausen. Vil gjerne gjenta denne retten igjen males med sticky rice og røkelaks. Enkel å lage og definitivt noe annerledes for meg enn den vanlige måten å konsumere ris på.

Related Articles

Back to top button