Måltidsplanlegger

Ssamjang laks med grønn løk Hadde til overs Ssamjang som jeg lagde i går…

Ssamjang laks med grønn løk Hadde til overs Ssamjang som jeg lagde i går, så brukte den til å marinere laksen. For å hindre at marinaden brenner seg dekket jeg sausen med et lag med strimlet grønn løk. Dette kom også inn i oljen som rant ut av fisken underneath tilberedning. La oss naked si at etter 15 minutter luktet kjøkkenet mitt fantastisk! Jeg hadde glemt hvor raskt og jevnt maten tilberedes i en varmluftsovn. Å bygge et forhold til ovnen og komfyren i en ny leid leilighet er alltid det første jeg gjør når jeg flytter inn. Disse apparatene kan være temperamentsfulle, og det å bli kjent med særegenhetene deres er langt for å lage et godt hjemmelaget måltid. For å finne rytmen min på kjøkkenet må jeg tilpasse meg rytmen til alt som bor på kjøkkenet. Så her er det å lære en ny dans.

Related Articles

Back to top button