Måltidsplanlegger

STEKT KYLLING • Så Covid har bestemt seg for å komme og gi meg et besøk, så til neste…

STEKT KYLLING 🍗🥦 • Så Covid har bestemt seg for å komme og gi meg et besøk 🤦‍♀️ så den neste uken skal jeg være isolert på soverommet mitt og den herlige Asken skal lage mat til meg. Jeg prøver å holde meg positiv gjennom alt og være takknemlig for at jeg er i en veldig stabil posisjon for å kunne isolere meg – jeg har en jobb å gå tilbake til, trenger ikke bekymre meg for penger, jeg har et tak over hodet og mye til å holde meg opptatt mens jeg blir frisk. Selv om det ikke er en ideell situasjon, kan jeg ha det mye verre. • Vi endte opp med å bestille inn mat i går kveld, da gårsdagen ble brukt til å gjøre en stor grundig rengjøring av leiligheten og sette seg inn i hvordan vi skulle jobbe med hele denne situasjonen. Så vi bestemte oss for å utsette stekemiddagen til i dag! Så i kveld har vi spist stekt rosmarin og sitronkylling, brokkoli, gulrøtter og masse stekte poteter 😍 og selvfølgelig masse saus 🤤 •

Related Articles

Back to top button