Måltidsplanlegger

Stekt tofu og vannkastanjeglassnudlesalat med Nước Chấm Noen dager kan det…

Stekt tofu og vannkastanjeglassnudlesalat med Nước Chấm Noen dager føles det som om sommeren sakte ankommer Stockholm og noen dager føles det fortsatt som om været er usikkert. For dager som ser solrike ut og føles solfylte, er måltider med mye friske urter og sitrus det perfekte tilbehøret. Ethvert måltid som lar deg kaste ingrediensene dine i en bolle, dryppe over noen krydder, blande alt med hendene og deretter øse en stor bit av det rett ut av den nevnte bollen inn i munnen din, er en vinner i mine øyne. Å spise rett ut av bollen får meg til å føle at jeg slipper unna med å gjøre noe slemt, noe moren min definitivt ville sagt meg for hvis hun noen gang tok meg på fersk gjerning. Å blande alle ingrediensene for hånd tar meg tilbake til hjemmet hvor maten alltid tilberedes med det personlige preget av den som lager mat. Smak, kjærlighet og omsorg er alltid høy med slike måltider, så jeg anbefaler absolutt å bli følsom med ingrediensene og nyte frukten av arbeidet med hendene mens du spiser. God mandag!

Related Articles

Back to top button