Måltidsplanlegger

STRÅBAKT OG KRØMEBAKET HAVRE • Ikke en fan av valentinsdagen, men jeg elsker rosa og…

STRAWBS & CREAM BAKED HARS 🍓💕 • Ikke en fan av valentines day, males jeg elsker rosa og rød atm 😂 Jeg har tullet rundt hele morgenen og har akkurat kommet meg i gang med å lage dette, så jeg kaller det en brunsj? 🤦‍♀️ • Bakt havre: Jeg brukte 50 g havre, 1 egg, 2 ss hvitt varm sjokoladepulver, 1 ts jordbærsmak, ½ ts bakepulver, skvett melk, 1 knust bringebær, 1 firkantet finhakket hvit sjokoladeskje, søtningsmiddel, klype salt. Bland sammen, ha over i en ildfast type og stek i 20 minutter ved 190°C. • Jeg toppet den med ½ ss duo-sjokoladepålegg (prøvde å plukke ut de hvite sjokoladebitene 😂), 2 jordbær i skiver, four g sjokoladebønner (plukket ut de rosa), 2 g hvite sjokoladestjerner, 2 g rosa spiselig glitter, 1 g sukkerblomst dekorasjoner og 12g fettfattig kremfløte! • ☆ 454 kcal ☆ 54,9 g karbohydrater ☆ 17,eight g fett ☆ 16,7 g protein •

Related Articles

3 Comments

Back to top button