Måltidsplanlegger

Sugar Cookie Baked Oats Dag 5 Sugar Cookie oats var en annen spesiell forespørsel om…

Sugar Cookie Baked Oats Dag 5 Sugar Cookie oats var en annen spesiell oppskrift. Gi meg beskjed hvis du har noe du vil at jeg skal lage til Oatmas i kommentarfeltet ⬇️. Til denne oppskriften brukte jeg mandelmassen jeg hadde til overs etter å lage mandelmelk i min miomat_usa. Jeg liker veldig godt smaken og teksturen den la til, og jeg liker å ikke la fruktkjøttet gå til spille. (Hvis du vil ha en egen MioMat, bruk koden “plantnotion” for å lagre). 🍪 Sugar Cookie Bakt Havre – 1/Three kopp (30g) havremel/kvernet havre – 1 ss (7g) linmåltid traderjoes – 1/Four ts (1g) bakepulver – klype salt – 1/Four kopp (65g) ikke-meieriholdig yoghurt foragerproject (eller below 1/2 moden banan, most) – 2 ss (32 g) mandelmasse (boks below 2T (14 g) mandelmel eller mandelmel, pluss en 1/2-1 ss (7,5-15 ml) ekstra væske etter behov) – 2 ss (30 ml) melk uten melk (jeg brukte hjemmelaget mandelmelk) – 1 ss (15 ml) lønnesirup – 1 ts (5 ml) vaniljeekstrakt – dryss wiltoncakes 1. I en middels bolle, rør sammen havren mel, lin, bakepulver og salt. 2. Tilsett melkefri yoghurt, melkefri melk, mandelmasse, lønnesirup og vanilje og rør godt sammen. La røren stå å tykne i noen minutter. 3. Overfør til en ramekin- eller ovnssikker kind. Legg sprinkles til toppen. 4. Stek eller luftstek ved 350F/175C i 20-25 minutter.

Related Articles

Back to top button