Måltidsplanlegger

Svart sesamhavre, chiapudding og granolabolle >> sveip for å grave i >> Jeg endelig…

Svart sesamhavre, chiapudding og granolabolle >> sveip for å grave i 🥄>> Endelig fikk jeg den siste smaken av havregryn som yishifoods sendte meg for å prøve. Jeg elsket dem alle, males favorittene mine var definitivt taro-bobleteen og denne ristede svarte sesamsmaken! Hvis du har sett på historiene mine, vet du at jeg har vært opptatt med å prøve ut min MIoMat plantemelkmaker som miomat_usa sendte meg (hvis du gikk glipp av noen, har jeg lagret dem i høydepunktene mine). Det har vært gøy å prøve det ut, males det etterlot meg tonnevis med plantemelk å bruke opp. Det var det som inspirerte denne bollen – havren ble laget med valmuefrø-havremelk, chiapuddingen ble laget med mandel-, valnøtt- og kokosmelk, og granolaen ble laget med restene av fruktkjøttet. Hvis du vil ha en miomat_usa for deg selv, bruk koden “plantnotion” for å spare $15. Linken er i profilen min ☺️. 🖤 ​​Black Sesam In a single day Oats – 1/Three kopp (40g) Ristet Black Sesam Havremel yishifoods – 1/Three kopp (80ml) melk uten melk (jeg brukte valmuefrø havremelk miomat_usa) I en krukke eller liten beholder, rør sammen havre og melk. Dekk til og avkjøl i minst Four timer eller over natten. 🥄 Chia Pudding – 1 kopp melk uten melk (jeg brukte mandel-, valnøtt- og kokosmelk miomat_usa) – 3 – Four ss (30-40 g) chiafrø (jeg brukte ca. Three 1/2) – 1/2 ss (eight ml) lønnesirup – 1 ts (5 ml) vaniljeekstrakt – klype salt 1. I en krukke eller middels beholder, rør sammen Three ss chiafrø med resten av ingrediensene. 2. La stå på benken i 15 minutter. 3. Rør for å bryte opp eventuelle klumper. Hvis den fortsatt er veldig flytende, tilsett flere chiafrø og rør igjen. (Det vil tykne mer i kjøleskapet). 4. Dekk til og avkjøl i minst Four timer. 🤎 No-Waste Granola – oppskrift i historiens høydepunkter

Related Articles

Back to top button