Måltidsplanlegger

TERIYAKI SUSHI WRAP • Dette var en ny en for meg! Absolutt elsket det jeg gjorde deg…

TERIYAKI SUSHI WRAP 🍣 • Dette var en ny for meg! Absolutt elsket det 👌 Jeg lagde opp sushirisen i henhold til pakken og lot den stå i kjøleskapet. I mellomtiden tilberedte jeg disse tofooco grovkornbitene. For å sette det hele sammen legger jeg et nori-ark på rullematten. Jeg fuktet fingrene mine i en bolle med vann for å ta sushien og trykker et tynt lag på lakenet og dekker ⅔ av det. I midten av risen legger jeg spinatblader, gulrotbånd og to av tofubitene. Rull det sammen, bruk vann for å forsegle arket (søk på YouTube hvis du ikke er sikker på hvordan du ruller det!). • Jeg delte den i to, dryppet med litt bluedragonuk teriyakisaus og strødde litt sesamfrø over • ☆ 537 cal. ☆ 85 g karbohydrater ☆ 15 g fett ☆ 19,four g protein •

Related Articles

Back to top button