Måltidsplanlegger

Vegan Eggnog Overnight Oats Dag 3 Noen eggnog-fans der ute? Hvilken butikk…

Vegan Eggnog In a single day Oats 🥛🎅🏻 Dag Three Noen eggnogfans der ute? Hvilket butikkkjøpt vegansk merke er din favoritt? Min er Silk, males jeg har ikke klart å finne den ennå i år. Jeg lagde disse havrene litt annerledes enn versjonen jeg laget i fjor. Jeg ville ha noe enklere siden forrige år involverte en blender. Jeg er ikke sikker på hvilken jeg foretrekker, males jeg vet at mange av dere er bananhatere, så jeg utelot det denne gangen 😉. 🥛 Vegansk Eggnog In a single day Oats – half of kopp (47g) havregryn – 1/four ts muskatnøtt – 1/eight ts kanel – klype kala namak/svart salt – half of kopp (120 ml) melk uten melk (bruk mindre for tykkere) havre) – 2 ss (35 g) melkefri yoghurt foragerproject – 1 ss (15 ml) lønnesirup – 1/four ts (1,2 ml) vaniljeekstrakt 🥄 Toppings – vegansk kremfløte – dryss muskatnøtt 1. Tilsett i en krukke eller bolle alle ingrediensene. Rør godt for å kombinere. 2. Dekk til havre og sett i kjøleskap i noen timer eller over natten. 3. Til servering, topp med valgfri pisket krem ​​og et dryss muskatnøtt.

Related Articles

Back to top button