Måltidsplanlegger

VEGGIE PASTA BOLOGNESE • En klassiker Jeg brukte tesco frozen meat free kjøttdeig i …

VEGGIE PASTA BOLOGNESE 🍝 • En klassiker 👌 Jeg brukte Tesco frossen kjøttfri kjøttdeig i denne – jeg synes den koker ganske tørr og absorberer mye av væsken fra sausen, så jeg tilsatte 200ml grønnsakskraft for å unngå at den fester seg til pannen. Jeg tilsatte også små sleiver med pastavann for å løsne det mens sausen putret. • Til 5 porsjoner brukte jeg en hel pose frossen vegetarisk kjøttdeig, 1 løk, 1 gulrot, 70 g sopp, 200 ml grønnsakskraft, 1 boks hakkede tomater, fersk basilikum, skvett Worcestershiresaus, ss tørket oregano, 2 hvitløksfedd, 200 g passata , three ss tomatpuré, et laurbærblad, salt og pepper etter smak. Jeg serverte den med 75g rigatoni • ☆ 458 cals ☆ 74g karbohydrater ☆ 4g fett ☆ 27,7g protein •

Related Articles

2 Comments

Back to top button