Måltidsplanlegger

vi hadde det mest plettfrie matspredningen til min gradfest, men jeg var for hektisk til å…

vi hadde det mest ulastelige matspredningen for min grad-fest, males jeg var for panisk til å prøve nesten noe av det på den tiden! males kan heldigvis bekrefte at cava catering fortsatt treffer neste dag 😎 noen av mine slemme rester-kreasjoner: 🥒 myk taco på meltortillas m rød pepper hummus, stekt grønt/linser/løk marinert i harissa, supergrønt, koriander lime + sitron tahinisauser , & fersk koriander 🥒 bolle med brun ris, supergrønnsaker, stekt grønt (brussel, blomkål og søtpotet), & sorte linser deretter toppet med tomat- og agurksalat, syltet rødløk, harissa, sprø feta og rød pepperhummus 🥒 avo toast på hjemmelaget brød med rød pepper hummus, salt, pepper og tomat agurksalat!

Related Articles

4 Comments

Back to top button